Onze zorgpartners

De hoge standaard in onze zorgverlening wordt onder andere gewaarborgd door samenwerking met zorgpartners van het hoogste niveau.

Het St. Antonius Hospital in Gronau biedt ons de mogelijkheid om operatieve ingrepen (dagbehandeling, opname) met een hoge kwaliteit van zorg te kunnen aanbieden.

Uw opname of dagbehandeling vindt plaats in de Klinik für orthopädische Chirurgie und Traumatologie van het ziekenhuis. Er staat ons een moderne OK-kamer ter beschikking, en we hebben de keuze uit verschillende kwalitatief hoogwaardige implantaten en gewrichtsprotheses (heup, knie en schouder).

Onze ervaring en uitrusting biedt de mogelijkheid om de meest moderne operatietechnieken te gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld de navigatie met behulp van de Orthopilot bij knieprotheses, en het uitvoeren van heupprotheses over een voorste (ventrale) benadering te opereren, waardoor geen spieren van het bot moeten worden losgemaakt of ingesneden moeten worden.   

De kwaliteit van de zorg wordt door Endocert gecontroleerd. In dit kader worden wij jaarlijks gevisiteerd en gecertificeerd. In dit kader is het St. Antonius Hospital erkend als officiëel endoprothesencentrum. 

Tijdens Uw opname staat het team van de orthopedie en traumatologie U met raad en daad ter zijde. Veel collega’s spreken een woordje nederlands, zodat de duitse taal geen belemmering hoeft te zijn tijdens Uw behandeling. Uiteraard is Uw eigen specialist uit onze praktijk ook regelmatig op de afdeling om U tijdens het natraject bij te staan.

Orthopedie Neuenhaus

Bel ons

+49 5941 9898580

Mail ons

praxis@orthopaedie-neuenhaus.de

Praktijklocatie

Haupt Straße 43
49828 Neuenhaus
Duitsland

Neem contact met ons op

©2019-2024 • Orthopädie Neuenhaus

Impressum  •  Datenschutz  •  Log In